Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Specialist in maatwerk

   Als het getoonde programma geen optimale oplossing biedt voor uw specifieke probleem, kunt u terug vallen op ons specialisme in maatwerk. Hoe specifiek de borstel ook moet zijn, het is voor ons geen enkel probleem om aan de gestelde eisen te voldoen. Met een ISO 9001 certificering behoort KOTI tot de Europese top van borstelleveranciers waardoor u altijd van de hoogste kwaliteit producten bent verzekerd.

   Ons team van gespecialiseerde medewerkers is met behulp van een modern machinepark constant in beweging en ontwikkeld doorlopend nieuwe oplossingen om productieprocessen in uiteenlopende industrieën te blijven optimaliseren. Daarnaast is KOTI erop ingericht om de productie van zowel grote als kleine series te fabriceren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en wij zoeken samen naar de juiste oplossing.

    Specifieke aanvraag

    Plaats via onderstaand formulier uw specifieke aanvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

      Verbruikt u borstels?*  

      Regelmaat:*  


           Contact:*     

    Door op verzenden te klikken geeft u toestemming dat wij uw gegevens opslaan en contact met u opnemen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Lees hier onze Privacy Policy.

    Uw oplossing in 4 stappen:

    Inventarisatie en advies bij KOTI

    1. Inventarisatie & advies

    Wat is het specifieke probleem en wat is het gewenste resultaat? Onze gespecialiseerde medewerkers komen met een passend advies.

    Ontwikkel en testfase bij KOTI

    2. Ontwikkel & testfase

    Het advies omzetten naar een passende oplossing. Rekening houdend met specifieke eisen en het gewenste resultaat wordt de borstel geconfigureerd en getest.

    Levering en beheer bij KOTI

    3. Levering & beheer

    Waar u zich ook bevindt, KOTI levert wereldwijd. Altijd voldoende op voorraad? Wij bieden tevens de mogelijkheid om uw voorraad periodiek aan te vullen.

    Nazorg en onderhoud bij KOTI

    4. Nazorg & onderhoud

    Ook na levering biedt KOTI nazorg en onderhoud. Korte lijnen en een persoonlijke aanpak staan tijdens het gehele proces bij ons centraal.

    Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.