Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Over KOTI

   In de vijftig jaar sinds haar oprichting in 1966 heeft KOTI zich ontwikkeld tot een concern met internationale vestigingen en een wereldwijde reputatie, waardoor de naam ‘KOTI’ inmiddels synoniem staat voor het meest uitgebreide assortiment van borstels binnen Europa.

   Ruim één miljoen borstels

   Voor het effectief en efficiënt oplossen van uw specifieke productieproblemen halen wij ideeën uit onze jarenlange ervaring. Daarnaast gebruiken wij de grote diversiteit halffabricaten die wij op voorraad hebben. Daarom kunnen we nagenoeg iedere gewenste borsteluitvoering en -constructie op maat samenstellen. Onze jarenlange expertise is ontstaan door het produceren van meer dan één miljoen typen borstels.

   Visie

   Een van de belangrijkste kernvisie is onszelf steeds proberen vooruit te streven. Dit doen we door middel van onze huidige producten te vernieuwen en door producten te innoveren met duurzaam materiaal. Wij zien de innovativiteit van borstels als een mogelijkheid om uw productieproces eenvoudiger, efficiënter en voordeliger te maken. Vandaar dat de dynamiek en innovatie van borstels enorm veel mogelijkheden geeft voor de bewerking van producten en materialen.

   ISO 9001 Certificering

   KOTI was in 1993 een van de eerste borstelfabrikanten met een ISO 9001 certificaat. Tegenwoordig behoren we met ISO 9001 tot de Europese top van borstelleveranciers voor industriële processen. Door de juiste afstemming tussen organisatie, ontwikkeling en productiekwaliteit verzekeren wij klanten een hoog kwaliteitsniveau van onze service en al onze producten.

   Benieuwd hoe onze borsteloplossingen uw proces kunnen optimaliseren?

   Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.