Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Praktische informatie

       10 – 12 Oktober 2023
       Trade Fair Center Karlsruhe
       Hal:
       Stand:
       https://www.deburring-expo.de/en/home/

   DEBURRINGEXPO – DE ONTMOETINGSPLAATS VOOR INDUSTRIE-EXPERTS

   Onderdelen worden bewerkt, gevormd, primair gevormd, gesmeed, gestempeld, gesneden, gesinterd, gegoten, geërodeerd of additief vervaardigd.

   De exposanten bieden knowhow en oplossingen voor de daaruit voortvloeiende eisen aan ontbraamtechnologieën in de vorm van systemen, processen en toepassingen en diensten. Nieuwe producten, verdere ontwikkelingen en trends worden gepresenteerd en er wordt zowel praktische als theoretische kennis overgedragen.

   Uitstekende mogelijkheden om het eigen bedrijf als leverancier te positioneren, zich met de concurrentie te vergelijken en trends vroegtijdig te herkennen.

   KOTI op DEBURRINGEXPO

   Voorbeelden van toepassingen in de Metaalindustrie zijn diverse oppervlaktebehandelingen zoals het afwerken, ontbramen en reinigen van randen en oppervlakken, maar ook andere toepassingen zoals het afdekken van gereedschappen met borstels om geluid te dempen, het oliën van motoronderdelen, het ondersteunen en beschermen van metalen onderdelen en nog veel meer.

   Ontdek alle toepassingsmogelijkheden en vraag professioneel advies door eenvoudig een beursticket aan te vragen. Bekijk daarnaast de ‘gerelateerde producten’ om een indruk te krijgen van ons assortiment.

    Ticketaanvraag

    Vul onderstaand contactformulier in om uw ticket aan te vragen. Wij zullen uw verzoek dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

      Selecteer beurs*:


      Selecteer bezoekdatum*:

      Verbruikt u borstels?*  

      Regelmaat:*  

    Door op verzenden te klikken geeft u toestemming dat wij uw gegevens opslaan en contact met u opnemen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Lees hier onze Privacy Policy.

      Gerelateerde producten  

    Staaldraadindustrie

    Voorbeelden van toepassingen zijn het ontkalken van producten en het verwijderen van staalresten na behandeling.

    Meer informatie

    Borstels halve schaal

    Wals voor intensief gebruik welke door halve schaal constructie eenvoudig en snel verwisselbaar is zonder de as van de lagers te verwijderen.

    Meer informatie

    Borstelschijven

    Op maat gemaakte borstelschijven, ideaal voor oppervlaktevoorbereiding, -reiniging en afwerkingstoepassingen.

    Meer informatie

    Borstellatten

    Met hun flexibele combinatie van materialen en verschijningsvormen hebben borstellatten een onbeperkt scala aan mogelijkheden.

    Meer informatie

    Borstelstrippen

    Flexibel, aanpasbaar en duurzaam, de borstelstrip biedt een innovatieve oplossing voor uiteenlopende toepassingen en industrieën.

    Meer informatie

    Spiraalborstels

    Bieden de hoogst mogelijke vuldichtheid in vergelijking met andere soorten borstelwalsen en zijn verkrijgbaar in enkel- en dubbelband.

    Meer informatie
    Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.