Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Onopvallend, maar essentieel

   Borstels spelen vaak onopvallend een essentiële rol in diverse industriële processen. Vrijwel overal waar producten of materialen behandeld, verplaatst of gereinigd moeten worden, treft u borstels aan. Waarom? Omdat borstels veelzijdig en flexibel zijn.

   KOTI heeft alle specialistische kennis en expertise in huis om alle denkbare soorten borstels te ontwikkelen en te produceren. Deze kennis zetten wij ook graag in om productieprocessen van bedrijven te optimaliseren en efficiënter te maken.

   Onze passie is uw oplossing

   Doordat KOTI alle ontwikkel- en productieprocessen van A tot Z in eigen beheer uitvoert, hebben wij onze kennis en expertise steeds verder geperfectioneerd.

   Dit maakt dat wij optimaal kunnen zorgdragen voor dé volmaakte borstels voor uw proces. Als ons standaardassortiment niet aansluit bij uw wensen, dan willen wij graag maatwerkoplossingen inzetten. Hoe specifiek uw borstel ook is, wij zoeken samen met u de juiste oplossing.

   Het technisch team

   Onze gemotiveerde technische medewerkers en computergestuurde machineparken staan garant voor de snelle levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Ook ons internationale team van inkopers, verkopers en technische adviseurs waarborgen dat u als klant optimale service en producten ontvangt. Onze technische adviseurs denken met u mee om de voor u optimale oplossing te vinden. Indien gewenst komt een KOTI-buitendienstmedewerker bij u kijken hoe onze borstels uw proces kunnen optimaliseren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact op en wij zoeken samen met u de juiste oplossing.

   Benieuwd hoe onze borsteloplossingen uw proces kunnen optimaliseren?

   Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.