Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Global Industries logo - KOTI

   Praktische informatie

       7 – 10 maart 2023
       ZA MAYNE II, 47440 – CASSENEUIL, FRANCE
       Hal:
       Stand:
       https://global-industrie.com/en/home

   Frankrijks grootste showcase voor industriële innovatie met steeds meer nieuwe ontwikkelingen, oplossingen en vooral mobilisatie.

   Terwijl de beurs Global Industrie in haar vorige edities opviel door de presentatie van innovaties om de werkgelegenheid in de industrie steeds te benadrukken en te optimaliseren, zal onze prioriteit in 2023 zijn om concrete antwoorden te geven op de hedendaagse uitdagingen waarmee de industriële spelers worden geconfronteerd.

   Deze editie in Lyon zal een instrument zijn voor de steeds ingenieuzere inspanningen van fabrikanten om de crisis die Europa in haar greep houdt te bestrijden, en zal een antwoord bieden op de enorme vraag: hoe om te gaan met een dergelijke complexe internationale situatie waarvan de gevolgen rechtstreeks van invloed zijn op de Franse productieketens?

   Global Industrie 2023 wordt het grote evenement voor concrete oplossingen, of het nu gaat om door bedrijven ontwikkelde innovaties, nieuwe ideeën uit het buitenland of bijstand en steunregelingen van de staat en lokale overheden; of het nu gaat om reshoring, het scheppen van banen, de groene overgang, regio’s of aantrekkelijkheid voor jongeren: het gaat ons allemaal aan.

   In een tijd waarin iedereen dagelijks met steeds grotere problemen wordt geconfronteerd, zet Global Industrie zich in om fabrikanten te ondersteunen en zal zij de industrie tal van mogelijkheden bieden om er sterker uit te komen.

   KOTI op Global industrie

   Het assortiment industriële- en technische borstels en werktuigborstels van KOTI biedt ondersteuning voor diverse toepassingsmogelijkheden binnen de geautomatiseerde industrie. Blijf op de hoogte van de laatste productinnovaties en ontwikkelingen door eenvoudig een beursticket aan te vragen. Bekijk daarnaast de ‘gerelateerde producten’ om een indruk te krijgen van ons assortiment.

    Ticketaanvraag

    Vul onderstaand contactformulier in om uw ticket aan te vragen. Wij zullen uw verzoek dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

      Selecteer beurs*:


      Selecteer bezoekdatum*:

      Verbruikt u borstels?*  

      Regelmaat:*  

    Door op verzenden te klikken geeft u toestemming dat wij uw gegevens opslaan en contact met u opnemen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Lees hier onze Privacy Policy.

     Uitgelicht  

    Industriële en technische borstels

    Veelzijdige en flexibele oplossingen voor industriële processen.

    Meer informatie

    Borstels halve schaal

    Wals voor intensief gebruik verwisselbaar is zonder de as van de lagers te verwijderen.

    Meer informatie

    Borstelschijven

    Op maat gemaakte borstelschijven, ideaal voor oppervlaktevoorbereiding, -reiniging en afwerkingstoepassingen.

    Meer informatie

    Borstellatten

    Met hun flexibele combinatie van materialen en verschijningsvormen hebben borstellatten een onbeperkt scala aan mogelijkheden.

    Meer informatie

    Borstelstrippen

    Flexibel, aanpasbaar en duurzaam, de borstelstrip biedt een innovatieve oplossing voor uiteenlopende toepassingen en industrieën.

    Meer informatie

    Spiraalborstels

    Bieden de hoogst mogelijke vuldichtheid in vergelijking met andere soorten borstelwalsen en zijn verkrijgbaar in enkel- en dubbelband.

    Meer informatie
    Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.