Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Praktische informatie

       22 – 23 maart 2023
       Leipziger Messe GmbH, Messe-Allee 1, 04356 Leipzig
       Hal:
       Stand:
       https://www.grindtec.de/en/

   International trade fair for tool grinding and tool machining

   GrindTec, de internationale vakbeurs voor het slijpen en bewerken van gereedschappen, nodigt de industrie van 7 tot en met 10 maart 2023 uit in Leipzig. Niet alleen de locatie en de datum zijn veranderd. Met de Leipziger Messe als nieuwe organisator en een geoptimaliseerd concept ontwikkelt de internationaal toonaangevende vakbeurs zich onder het nieuwe motto “Door gebruikers voor gebruikers”.

   Het Fachverband der Präzisionswerkzeugmechaniker e.V. (Vereniging van Duitse Precisie Gereedschapslijpers, of FDPW), medeoprichter van het evenement, is en blijft verantwoordelijk voor het GrindTec concept en programma. In deze rol heeft zij het inhoudelijke profiel van de beurs herzien en afgestemd op de huidige behoeften van de industrie. Daarnaast zal de beurs in 2023 gelijktijdig plaatsvinden met het al jaren succesvolle beursduo Intec en Z. Met hun focus op de metaalverwerkende en toeleverende industrie zorgen de beurzen voor synergetische effecten en het ideale kader voor exposanten en vakbezoekers.

   KOTI op Grindtec

   Industriële en technische borstels vervullen verschillende functies bij processen in de industrie. Elke toepassing stelt zijn eigen specifieke eisen aan het ontwerp. Met de innovatie van nieuwe producten in de industrie, is het van belang dat borstels mee ontwikkelen. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft KOTI alle kennis en expertise in huis om aan alle specifieke eisen te voldoen.

    Ticketaanvraag

    Vul onderstaand contactformulier in om uw ticket aan te vragen. Wij zullen uw verzoek dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

      Selecteer beurs*:


      Selecteer bezoekdatum*:

      Verbruikt u borstels?*  

      Regelmaat:*  

    Door op verzenden te klikken geeft u toestemming dat wij uw gegevens opslaan en contact met u opnemen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Lees hier onze Privacy Policy.

      Gerelateerde producten  

    Metaalindustrie

    Voor het afwerken, ontbramen en reinigen van oppervlakken, het afdekken van gereedschappen.

    Meer informatie

    Industriële en technische borstels

    Industriële en technische borstels vervullen verschillende functies bij processen in de industrie.

    Meer informatie

    Borstelschijven

    Op maat gemaakte borstelschijven, ideaal voor oppervlaktevoorbereiding, -reiniging en afwerkingstoepassingen.

    Meer informatie

    Borstellatten

    Met hun flexibele combinatie van materialen en verschijningsvormen hebben borstellatten een onbeperkt scala aan mogelijkheden.

    Meer informatie

    Borstelstrippen

    Flexibel, aanpasbaar en duurzaam, de borstelstrip biedt een innovatieve oplossing voor uiteenlopende toepassingen en industrieën.

    Meer informatie

    Spiraalborstels

    Bieden de hoogst mogelijke vuldichtheid in vergelijking met andere soorten borstelwalsen en zijn verkrijgbaar in enkel- en dubbelband.

    Meer informatie
    Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.