Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880

Praktische informatie

    15 – 19 mei 2023
    Messegelände, 30521 Hannover
    Hal:
    Stand:
    https://www.ligna.de/en/

LIGNA WOOD Hannover

Als ’s werelds toonaangevende vakbeurs vertegenwoordigt LIGNA niet alleen het wereldwijde assortiment gereedschappen, machines en apparatuur voor houtbewerking en houtverwerking, maar wordt het ook beschouwd als een bron van impulsen voor de ontwikkeling van de industrie. De onderwerpen “Houtbewerking Transformatie”, “Prefab Bouwprocessen” en de “Groene Materiaalverwerking” zijn nog steeds zeer actueel.

KULLEN-KOTI op LIGNA

Schone en onkruidvrije wegen, nette en verzorgde bedrijfs- en parkeerterreinen zijn beeldbepalend voor het stads- en dorpsgezicht en stralen daarnaast veiligheid en professionaliteit uit. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het assortiment veeg- en onkruidborstels van KOTI door eenvoudig uw beursticket aan te vragen. Bekijk daarnaast de ‘gerelateerde producten’ om een indruk te krijgen van ons assortiment.

  Ticketaanvraag

  Vul onderstaand contactformulier in om uw ticket aan te vragen. Wij zullen uw verzoek dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Selecteer beurs*:


    Selecteer bezoekdatum*:

    Verbruikt u borstels?*  

    Regelmaat:*  

  Door op verzenden te klikken geeft u toestemming dat wij uw gegevens opslaan en contact met u opnemen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Lees hier onze Privacy Policy.

    Gerelateerde producten  

  Hout- & meubelindustrie

  Voor het structureren, oliën, insmeren en matteren van houten oppervlakken of het transporteren en beschermen van producten.

  Meer informatie

  Industriële en technische borstels

  Industriële en technische borstels vervullen verschillende functies bij processen in de industrie.

  Meer informatie

  Borstelschijven

  Op maat gemaakte borstelschijven, ideaal voor oppervlaktevoorbereiding, -reiniging en afwerkingstoepassingen.

  Meer informatie

  Borstellatten

  Met hun flexibele combinatie van materialen en verschijningsvormen hebben borstellatten een onbeperkt scala aan mogelijkheden.

  Meer informatie

  Borstelstrippen

  Flexibel, aanpasbaar en duurzaam, de borstelstrip biedt een innovatieve oplossing voor uiteenlopende toepassingen en industrieën.

  Meer informatie

  Spiraalborstels

  Bieden de hoogst mogelijke vuldichtheid in vergelijking met andere soorten borstelwalsen en zijn verkrijgbaar in enkel- en dubbelband.

  Meer informatie
  Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.