Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880

Praktische informatie

    12 – 16 juni 2023
    Düsseldorf, Duitsland
    Hal:
    Stand:
    https://www.metec-tradefair.com

Uw poort naar de wereldmarkt

Het is een uniek concept – en het levert unieke contacten op: Het internationale beurskwartet GIFA, METEC, THERMPROCESS en NEWCAST is HET platform voor vergaderen en ondernemen. Internationale inkopers, gebruikers, experts en beslissers uit de metallurgie, warmtetechniek en gieterij-industrie ontmoeten elkaar hier op vier evenementen, op hetzelfde moment en op dezelfde plaats.

KOTI op Metec

Voorbeelden van toepassingen in de Metaalindustrie zijn diverse oppervlaktebehandelingen zoals het afwerken, ontbramen en reinigen van randen en oppervlakken, maar ook andere toepassingen zoals het afdekken van gereedschappen met borstels om geluid te dempen, het oliën van motoronderdelen, het ondersteunen en beschermen van metalen onderdelen en nog veel meer.

Ontdek alle toepassingsmogelijkheden en vraag professioneel advies door eenvoudig een beursticket aan te vragen. Bekijk daarnaast de ‘gerelateerde producten’ om een indruk te krijgen van ons assortiment.

  Ticketaanvraag

  Vul onderstaand contactformulier in om uw ticket aan te vragen. Wij zullen uw verzoek dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Selecteer beurs*:


    Selecteer bezoekdatum*:

    Verbruikt u borstels?*  

    Regelmaat:*  

  Door op verzenden te klikken geeft u toestemming dat wij uw gegevens opslaan en contact met u opnemen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Lees hier onze Privacy Policy.

    Gerelateerde producten  

  Staaldraadindustrie

  Voorbeelden van toepassingen zijn het ontkalken van producten en het verwijderen van staalresten na behandeling.

  Meer informatie

  Borstels halve schaal

  Wals voor intensief gebruik welke door halve schaal constructie eenvoudig en snel verwisselbaar is zonder de as van de lagers te verwijderen.

  Meer informatie

  Borstelschijven

  Op maat gemaakte borstelschijven, ideaal voor oppervlaktevoorbereiding, -reiniging en afwerkingstoepassingen.

  Meer informatie

  Borstellatten

  Met hun flexibele combinatie van materialen en verschijningsvormen hebben borstellatten een onbeperkt scala aan mogelijkheden.

  Meer informatie

  Borstelstrippen

  Flexibel, aanpasbaar en duurzaam, de borstelstrip biedt een innovatieve oplossing voor uiteenlopende toepassingen en industrieën.

  Meer informatie

  Spiraalborstels

  Bieden de hoogst mogelijke vuldichtheid in vergelijking met andere soorten borstelwalsen en zijn verkrijgbaar in enkel- en dubbelband.

  Meer informatie
  Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.