Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Als meest innovatieve borstel fabrikant is KOTI voortdurend in beweging en altijd op zoek naar nieuw talent. Werken bij KOTI betekent werken in een industriële omgeving waarin je samen met gedreven collega’s werkt aan al onze technische borsteloplossingen voor de meest uiteenlopende industrieën.

   KOTI is een echt familiebedrijf met de bijbehorende cultuur waarbij normen en waarden nog hoog in het vaandel staan! Wij bieden je een prettige werkomgeving, waar een informele en collegiale sfeer heerst.

   Wij zijn op zoek naar: allround marketeer

   Wij zijn op zoek naar een gedreven marketingmedewerker om ons team te versterken. Wil je graag unieke stands creëren met ons team, zowel in binnen- als buitenland, voor de hele KOTI-Group? Als allround marketeer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van onze beursprojecten, maar vervul je ook een ondersteunende rol binnen de gehele marketingafdeling.

   Jouw verantwoordelijkheden voor de beursprojecten:

   • Organiseren van beurzen: Je plant, coördineert en voert beursdeelnames uit, van begin tot eind.
   • Onderzoek en analyse: Je analyseert en onderzoekt nieuwe potentiële beurzen voor deelname of bezoeken en volgt marktveranderingen en trends om onze strategie voor beursdeelname te optimaliseren.
   • Ontwerp en presentatie: Je bedenkt en ontwerpt unieke stands en productpresentaties, rekening houdend met beschikbare ruimte en budget.
   • Concurrentieonderzoek: Je houdt de activiteiten van concurrenten in de gaten en vertaalt deze inzichten naar verbeterpunten voor onze eigen beurspresentaties.

   Jouw ondersteunde rol binnen de marketingafdeling:

   • Interne marketing: Je werkt aan interne communicatie- en marketingactiviteiten, zoals het creëren van nieuwsbrieven en het maken van presentaties. Verder zorg je ervoor dat documentatie, visitekaartjes en give-a-ways altijd voorradig zijn.
   • Online marketing: Je onderhoudt diverse websites en webshops binnen WordPress en optimaliseert de online aanwezigheid van KOTI door middel van SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).
   • Email marketing: Je analyseert e-mailprestaties en optimaliseert toekomstige campagnes. Dit omvat het uitsturen van beursuitnodigingen, bedankmails en nieuwsbrieven.
   • Marketing- en reclamecampagnes: Je bedenkt, creëert en voert marketing- en reclamecampagnes uit in samenwerking met verschillende collega’s van diverse afdelingen en vestigingen, om zo bij te dragen aan het bredere marketinginitiatief van de KOTI-Group.

   Belangrijke eigenschappen:

   • Organisatorisch talent: Je hebt het vermogen om je werk goed te plannen, prioriteiten te stellen en deadlines te halen. Daarnaast kun je projecten nauwkeurig documenteren en budgetten beheren. Dit is essentieel voor het succesvol organiseren van beurzen en het coördineren van verschillende marketingactiviteiten.
   • Probleemoplossend vermogen: Je kunt snel en effectief problemen oplossen die zich kunnen voordoen tijdens het organiseren van beurzen en andere marketingactiviteiten, zoals last-minute wijzigingen of onverwachte uitdagingen.
   • Analytisch denkvermogen: Je hebt het vermogen om markttrends en concurrentiegegevens te analyseren en te vertalen naar strategische beslissingen voor beursdeelnames en marketingcampagnes.
   • Creativiteit: Je bent in staat om creatieve en aantrekkelijke stands en marketingmaterialen te bedenken en te ontwerpen, die zowel visueel als functioneel aansluiten bij de doelstellingen van KOTI.
   • Communicatieve vaardigheden: Je kunt effectief communiceren met verschillende stakeholders, van interne teams tot externe leveranciers en beursorganisatoren. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in zowel Nederlands als Engels is hierbij cruciaal.
   • Technische vaardigheden: Ervaring met SEO, SEA, en het beheren van websites en webshops binnen WordPress is een pluspunt, evenals kennis van e-mailmarketingtools en -strategieën.

   Wat wij vragen:

   • Ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur in een technische of industriële omgeving.
   • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands, Engels en Duits
   • Creatief en innovatief denkvermogen.
   • Ervaring met SEO en SEA is een pluspunt.

   Wat wij bieden:

   • Een dynamische en uitdagende werkomgeving
   • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei
   • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

   Interesse?

   Voor meer informatie of het sturen van je cv en motivatie, kun je contact opnemen met Mevr. C. van Wijmeren (HR Manager). Tel.: 0495 880 880 of via c.vanwijmeren@koti-eu.com

   Let op!  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

    Direct solliciteren

    Werken in een professionele en innovatieve organisatie? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

    Selecteer vacature:


    Upload hier je CV*:

    Upload hier je motivatie:

    Door op verzenden te klikken geef je toestemming dat wij jouw gegevens opslaan en contact met je opnemen. Lees hier onze Privacy Policy.

      De sollicitatieprocedure  

    1. Het eerste gesprek

    Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we vanuit beide kanten of er een match is.

    2. Meeloopdag op locatie

    Wanneer we beiden enthousiast zijn mag je een dag mee komen draaien bij KOTI. Onder het genot van een kopje koffie maak je kennis met je toekomstige team.

    3. Gefeliciteerd, je bent aangenomen!

    Zijn we na de meeloopdag beide onverminderd enthousiast? Dan verwelkomen we je van harte bij KOTI!

    Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.