Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Wij zijn op zoek naar: een enthousiaste stagiair

   Heb jij een passie voor techniek en wil je graag alles te weten komen over de productie van technisch borstelwerk? Dan hebben wij een toffe stageplek voor jou!

   Als erkend leerbedrijf geven wij jou de ruimte om ervaring op te doen in de wereld van borsteltechniek. Het staat je vrij om daar een eigen invulling aan te geven. Van meeloopstage tot onderzoeksstage: bij KOTI is van alles mogelijk!

   Borstels spelen vaak onopvallend een essentiële rol in diverse industriële processen. Vrijwel overal waar producten of materialen behandeld, verplaatst of gereinigd worden, tref je borstels aan. Bij KOTI worden niet alleen productieprocessen ontwikkeld, maar ook de daarvoor noodzakelijke specialistische en geautomatiseerde machines.

   Wij zijn op zoek naar studenten in de richting van

   • Technisch bedrijfskunde: Als technisch bedrijfskundige houd je je bezig met het onderzoeken, ontwerpen en verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan zowel productie- als logistiekprocessen, voorraadbeheer maar ook het minimaliseren van risico’s en verbeteren van de kwaliteit gedurende het gehele productieproces.
   • Werktuigbouwkunde en engineering: Alle onderdelen van machinebouw én productie komen aan bod: efficiëntie, veiligheid, ergonomie, mechanica, elektronica, robotica, project management, inkoop en uitbesteding. Kortom, een breed pakket voor beginnende engineers en ontwikkelaars!

   Wat wij jou kunnen bieden

   • Stageplekken voor zowel mbo- als hbo-studenten
   • Een mooie stagevergoeding
   • Goede begeleiding
   • Een gezellige en informele werksfeer
   • Wie weet een (bij)baan nadat je je stage hebt afgerond!

   Wil je meer informatie over onze stageplekken? We horen graag van je! Neem contact op met Corina van Wijmeren (HR Manager KOTI) via ons telefoonnummer 0495 880 880 of via C.vanWijmeren@koti-eu.com.

    Direct solliciteren

    Werken in een professionele en innovatieve organisatie? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

    Selecteer vacature:


    Upload hier je CV*:

    Upload hier je motivatie:

    Door op verzenden te klikken geef je toestemming dat wij jouw gegevens opslaan en contact met je opnemen. Lees hier onze Privacy Policy.

    Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.