Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Praktische informatie

       19 – 21 juni 2024
       Messe München 81823 Munich, Germany
       Hal: A4
       Stand: C1.472
       https://www.intersolar.de/home

   InterSolar 2024

   Intersolar Europe is ’s werelds toonaangevende beurs voor de zonne-energiesector. Onder het motto “Connecting solar business” ontmoeten fabrikanten, leveranciers, distributeurs, dienstverleners en projectplanners en -ontwikkelaars uit de hele wereld elkaar elk jaar in München om de nieuwste ontwikkelingen en trends te bespreken, innovaties uit de eerste hand te ontdekken en potentiële nieuwe klanten te ontmoeten.

   Intersolar Europe vindt plaats als onderdeel van The smarter E Europe parallel aan de drie energiebeurzen ees Europe, Power2Drive Europe en EM-Power Europe in Messe München van 19 tot en met 21 juni 2024.

   KOTI op InterSolar

   De industriële- en technische borstels zowel als de strip- en afdichtingsborstels van KOTI zijn breed inzetbaar voor de werking van installaties voor vele toepassingen zoals het reinigen van zonnepanelen van stof, vuil en zand en het reinigen van hydraulische cilinders.

   Ontdek alle toepassingsmogelijkheden en vraag professioneel advies door eenvoudig een beursticket aan te vragen. Bekijk daarnaast de ‘gerelateerde producten’ om een indruk te krijgen van ons assortiment.

    Ticketaanvraag

    Vul onderstaand contactformulier in om uw ticket aan te vragen. Wij zullen uw verzoek dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

      Selecteer beurs*:


      Selecteer bezoekdatum*:

      Verbruikt u borstels?*  

      Regelmaat:*  

    Door op verzenden te klikken geeft u toestemming dat wij uw gegevens opslaan en contact met u opnemen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Lees hier onze Privacy Policy.

      Gerelateerde producten  

    Energie

    Betrouwbare en effectieve oplossingen voor voor de energie industrie.

    Meer informatie

    Industriële en technische borstels

    Veelzijdige en flexibele oplossingen voor industriële processen.

    Meer informatie

    Strip- en afdichtingsborstels

    Oplossingen voor uiteenlopende afdichtingstoepassingen.

    Meer informatie

    Borstellat

    Met hun talrijke combinaties aan materialen, stanspatronen en verschijningsvormen hebben borstellatten een onbeperkt scala aan mogelijkheden.

    Meer informatie

    Borstelwals gestanst

    Door de vele combinatiemogelijkheden van borstelmateriaal, stanspatronen en dichtheid is deze gestanste wals uiterst veelzijdig voor uiteenlopende toepassingen in diverse industrieën.

    Meer informatie

    Borstellat met profiel

    Gestanste borstellat met kunststof profiel. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen met synthetisch of natuurlijk vulmateriaal voor toepassingen in diverse industrieën.

    Meer informatie
    Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.