Industrieel en Technisch Borstelwerk BV Oplossingen voor alle industrieën
+31 (0) 495 880 880
Hoe kunnen we u helpen?

    Verbruikt u borstels?* 

    Regelmaat:*   Lees hier onze Privacy Policy.

     Verbruikt u borstels?* 

     Regelmaat:*    Lees hier onze Privacy Policy.

   Creative recycling

   07/09/2022

   KOTI innoveert voortdurend de materialen van de borstels om een duurzaam en recyclebaar kwalitatief product te leveren. Onze extra stap in duurzaamheid gaat dan ook net iets verder dan de reguliere recycling processen.

   Tijdens het ontwikkelen van nieuwe borstels houden wij met allerlei aspecten rekening om een kwalitatief en duurzaam product te ontwikkelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw bedrijf, neem bijvoorbeeld de slijtage indicator. Met de juiste materialen voor de borstelharen gaan de borstels langer mee waardoor u minder vaak hoeft te wisselen en krijgt u het beste resultaat van onze producten. Daarnaast is het ook milieu vriendelijker om recyclebare stoffen te gebruiken. Door de juiste materiaal keuze kan dus geld en tijd bespaard worden voor de afnemer, en tevens is heeft het een goede impact op milieu.

   Tijdens het leveren van nieuwe borstels nemen we de oude weer voor u mee om het recycle proces rond te krijgen en u te ontzorgen. KOTI zorgt voor het optimaal recycle proces van begin tot eind.

   De extra stap in duurzaamheid

   KOTI gaat nog één stapje verder, wij doen aan creatief recyclen. Tijdens het productie proces trimmen we de borstelharen af tot de gewenste lengte voor uw toepassing. Het rest afval, de kleine stukje die eraf getrimd worden, geven wij een nieuw leven door ze te benutten voor kortharige borstels. Zo kunnen we er bijv. nagelborstels van te maken. De restante korte borstelharen zijn hier ideaal voor. Zo worden de reststukken uit de productie op innovatieve wijze hergebruikt.

   Bent u benieuwd naar onze duurzame processen die wij tijdens het maken van uw borstels toepassen?


   Vindt u dit een interessant artikel? Deel het met anderen.

   Op zoek naar een oplossing? Wij kunnen u helpen.